mandag den 17. marts 2014

Det pibler frem i haven

Der er sørme sket noget i haven i løbet af weekend... jaja, udover stormens rasen, som har nedlagt alle min krokus. Der er faktisk sprunget nogle flere blomster ud!

Mine blå balkan anemoner har lige præcis åbnet sig, så man kan se deres smukke farve. De blev plantet sidste år, to små potter fra billigblomst.dk til en ti'er.








Her er det snepryd, som står mellem vintergækkerne. Snepryden har nu blomstret en uges tid og giver de hvide gækker et godt modspil.



Her er det martsviolen, der er kommet op. Det er en selvsået en af slagsen, som står under hækken og er så bedårende :)
Og her er det de første kærmindesøster, der er ved at bryde igennem et dække af erantisblade. De er stadig meget spæde, meeen de er der :)







Og til sidst... den først lille narcissus, som er sprunget ud! Det er en påskelilje af en slags, men den er ikke ret høj, 20 cm vil jeg tro.

Er det ikke dejligt med alle det der pibler frem derude nu?! Og farverne... hos mig er det dog mest den blå farveskala der er repræsenteret :) Lige indtil påskeliljerne for alvor tager over og derefter tulipanerne!

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt, at du har så mange smukke blomster allerede. Her er det krokus, lungeurt og primula - og forsythia lige på spring.

    SvarSlet