mandag den 9. marts 2015

Nu med røgalarmer

Søndag brugte manden min på at få de sidste ting på plads i forhold til vores nye genveks-anlæg. Og til at at sætte røgalarmer op.

Vi har skam haft røgalarmer tidligere. Men det var sådan nogle på batteri...og da vi var blevet vækket af dem (midt om natten, selvfølgelig!) 3 gange fordi de manglede strøm, blev de kylet ud!
(Meget bogstaveligt, faktisk. Min mand rev den sidste der begyndte at hyle ned af loftet og kylede den ud gennem døren over i hækken... næste dag gik han og bandede over at han først ikke kunne finde den, og dernæst over at den lå inde i tjørnehækken! Jeg er altså ikke den eneste der har temprament her på matriklen :) )

Nu er der så blevet sat alarmer op der ikke kører på batteri, men på strøm fra el-nettet. Manden min trak ledninger til dem da han alligevel skulle fjerne rockwool, i forbindelse med etableringen af kanaler til genveks-anlægget. Og så er de forbundet, så de alle går af hvis én af dem tænder.

Så nu kan vi igen sove trygt om natten :)

Her er Hikkeprinsen foran sin ynglingsbiograf, Prinsessens værelse! Det er dog hans far der har hovedrollen denne gang og ikke Prinsessen :) Hikkeprinsen var meget optaget af arbejdet med røgalarmerne. (Det er en køkkenrulle han sidder på).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar