lørdag den 31. oktober 2015

Børnefødselsdag for Prinsessen

Prinsessen har haft fødselsdag...8 år fyldt hun! Som tiden dog flyver afsted:)

Det var første gang at vi holdt pigefødselsdag, da vi de andre år har haft inviteret alle på Prinsessens stue/hold. Men nu hvor hun er startet i 1. klasse, er de 29 børn og det er bare for mange at have hjemme på én gang! Selvom Prinsessen "kun" inviterede pigerne, så var der stadig 18 styks! Lidt af en mundfuld, hvis du spørger mig.

Jeg tror aldrig børnefødselsdage bliver min kop te. Men når det så er sagt, var de nu meget søde de 18 piger og eftermiddagen forløb (ikke stille og roligt, men) udramatisk.

Vi havde lavet invitation med Halloween-tema, og opfordret pigerne til at tage klæd-ud-tøj med. (Det er jo oplagt nå Prinsessen er født to dage før halloween!)
Vi hentede pigerne lige efter skoletid. Og så startede vi eftermiddagen med enomklædningssæson. Det havde de meget sjov ud af, da vi havde indrettet et værelse med støvede spejle og spindelvæv :)


Efter vi havde spist boller og kage, havde vi lavet forskellige indendørs aktiviteter. Blandet andet to A3 store stregtegninger, som pigerne så skulle farvelægge ved at trække numre, som matchede felter på tegningen. Det fik var de meget optaget af og fik lang tid til at gå med.
Der var heldigvis høj himmel på dagen, så den obligatoriske skattejagt kunne foregå udendørs. Herefter blev pigerne udenfor og legede i børne-haven til de blev hentet.


Trods at vejret var til den kølige side, smed de hurtigt overtøjet og tonsede rundt :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar