lørdag den 24. januar 2015

Projekt hjemmesko

Jeg har været på udkig efter et par hjemmesko til Hikkeprinsen. Bare sådan nogle helt almindelige skind-futter, for da dagplejemor har varme i gulvet, skal det ikke være nogle med varme i. Men jeg synes ikke rigtig jeg kan finde nogen...til en pris jeg vil betale.

Så faldt jeg over dem her, i Bilka, til 25 kr. Prinsessen var med, og hendes kommentar var:"Ej Mor, dem kan du da ikke putte på Hikkeprinsen!".

Jeg købte dem nu alligevel...men måske har hun ret. De er også en smule for store, så de skal nok alligevel gøres mindre.

Og når jeg nu skal til at sy på dem...så er der jo ikke langt til at sprætte futterne op og lave et mønster ud af dem (og så er det endda et billigt et!).

Som sagt så gjort!

Så kan Hikkeprinsen få et par futter der passer præcist til hans fødder.

Jeg har desværre ikke skind på lager i den rigtige tykkelse, i drengefarver vel at mærke... Der er kun lyserød, lilla og guld...og så er jeg jo lige vidt, hmm.
Så må jeg jo vente til mandag, hvor jeg kan komme i Læderiet og købe noget...Ej, hvor ærgeligt, jeg bliver nødt til at erhverve mere læder :)
Læderiet er den bedste læderbutik jeg kender. Jeg er kommet der helt fra jeg var barn, hvor butikken lå inde i Rosensgade i en baggård. Jeg elsker duften i butikken og følelsen af lækkert læder mellem fingrene... det har ikke ændret sig fra jeg var barn!
 
I butikken har de en del kasser med mindre stykker læder, det er afklip fra bestillinger eller læder med fejl i indfarvningen for eksempel, til yderst rimelige penge. I de kasser plejer jeg at kunne finde gode sager, når det er sådan små ting der skal sys... Jeg glæder mig allerede :)
Ingen kommentarer:

Send en kommentar