onsdag den 1. august 2012

Projekt Hønsehus del I

Så er beslutningen taget vi skal have høns!

Tanken har sådan set været længe undervejs... ja, siden vi overtog huset og jeg købte den første sæk økologisk hønsemøg til gødskning af urtehaven. Derudover køber vi jo også en bakke øko-æg om ugen, så vi ville kunne slå flere fluer med et smæk. æg, gødning, et sted at kommer af med vores madrester uden dårlig samvittighed  og super underholdning!

Men sådan nogle høns skal jo have et sted at bo. Så nu er første spadestik (eller rettere sagt mange...) taget til hønsehus-byggeriet!



Der har været meget at sætte sig ind i, før jeg afgav bestillingen på et hønsehus hos manden. Både rottesikring, design og funktionalitet skulle være på plads, gennemtænkt og tegnet. Så der er gået mange aftener til foran pc'en med research og inspiration.


Huset er blevet placeret i et hjørne af baghaven, som vi aldrig brugte fordi der stod nogle meget store og gamle buske og bredte sig. Da jeg først fik dem fjernet, var der faktisk længere over til naboens garage (den man kan se i billedet ovenfor), end først antaget. Så her får hønsene masser af plads at boltre sig på!

Det bliver godt er jeg sikker på :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar